23 Σεπτεμβρίου 2021

athlitikometopo.gr

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ,ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ,ΣΤΗ ΧΙΟ,ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά εξαγγελία για κολυμβητήριο |Αθλητικό Μέτωπο

Η πόλη της Μυτιλήνης και το νησί της Λέσβου εδώ και πολλά χρόνια έχει μείνει χωρίς κολυμβητήριο.Κατά καιρούς ακούγονται πολλά,ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να γίνει πράξη το έργο καθώς ο αθλητισμός του τόπου το έχει μεγάλη ανάγκη.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης :

Άλλη μία προεκλογική εξαγγελία της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη ένα έργο-σταθμός, όχι μόνο για το Δήμο Μυτιλήνης, αλλά για ολόκληρη τη Λέσβο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων του νησιού, μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησης του.

Με απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, προκηρύσσεται Διεθνής Δημόσιος Διαγωνισμός για την κατασκευή Δημοτικού Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στην περιοχή Θέρμα του Δήμου μας, εκτιμώμενης αξίας 4.999.911,79 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου ΦΠΑ.

Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Με την ολοκλήρωση σε εύλογο χρονικό διάστημα του έργου-πνοή για τους δημότες, που θα περιλαμβάνει πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, παιδική πισίνα, κερκίδες, κτηριακές εγκαταστάσεις και θέσεις πάρκινγκ, ο Δήμος Μυτιλήνης και η Λέσβος θα διαθέτουν μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση προς όφελος της κοινωνίας, που την έχει στερηθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Προχωράμε με όραμα, προχωράμε με έργα.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry