Κατηγορίες
Αλλα sports

Ο Στρατής Αλεξίου εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού στη Δυτική Λέσβο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Δυτικής Λέσβου:

Με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου ορίστηκε σήμερα Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού στον Δήμο Δυτικής Λέσβου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Στρατής Αλεξίου.

Ο κ. Αλεξίου αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στην πρώτη του δήλωση ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού τόνισε:

«Ο Αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και σαν τέτοιο πρέπει να προσφέρεται σε όλους καθώς είναι δικαίωμα των πολιτών. Είναι ευθύνη και στην φιλοσοφία μας να δώσουμε τις δυνατότητες για άθληση σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού. Πρέπει να νοιαστούμε από τη νεολαία μας ως την τρίτη ηλικία!

Σημεία αναφοράς μας -αφού ο Αθλητισμός για εμάς δεν σταματά στην κατασκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά θεωρείται μία έννοια πολύπλευρη- και η στήριξη του Μαζικού Αθλητισμού αλλά και η Άθληση των ατόμων με αναπηρία. Καθώς και η υποστήριξη των αθλητικών σωματείων, με κριτήρια την ανάπτυξη των δράσεών τους, μακριά από τη λογική των πελατειακών σχέσεων».

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Από τον/την ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το νέο αθλητικό πορταλ της Λέσβου,του Βορείου Αιγαίου και όχι μόνο.Το www.athlitikometopo.gr αποτελείτε από μια ομάδα νέων παιδιών με όρεξη στην ενημέρωση και ιδίως στην αθλητική.
Διευθυντής:Κωνσταντίνος Σουφλιάς[Φοιτ, Φιλοσοφίας στο Παν.Πατρών].Στην ομάδα ανήκουν και οι Δημήτρης Ζουραράκης,Παναγιώτης Μουτζούρης,Ταξιάρχης Τζαννής,Ευγενία Καραΐσκου,Πάνος Αποστολόπουλος,Παναγιώτης Κάιτατζης,Μιχάλης Σουφλιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *