Κατηγορίες
Ελλάδα

Πως να ξεπερνάς τις δυσκολίες της ζωής!

”Ποτέ μην σταματήσεις να περπατάς, μια μέρα θα βρεις τον λόγο που ξεκίνησες”

Συνέχισε να περπατάς, κάποια στιγμή θα βρεις αυτό που πραγματικά ζητά η καρδιά σου και όχι αυτό που θέλει το μυαλό σου. Η καρδιά δεν ζητά πολλά, μπορεί για μια ολόκληρη ζωή να ζητήσει ένα, δυο πράγματα από εσένα, αλλά το θέμα είναι τι πράγματα θα είναι αυτά, εκεί είναι το πρόβλημα. Αν δεν καλυφθεί αυτό που θα σου ζητήσει, αν δεν καλυφθεί ολοκληρωτικά αυτό το κενό, υπόσχεται πως θα σε πονέσει με πολλούς τρόπους για όλη σου την ζωή. Ενώ, το μυαλό ζητάει καθημερινά πολλά, μερικά καλύπτονται, μερικά όμως όχι, αλλά και πάλι συνειδητοποιείς πως είτε ικανοποιηθούν είτε όχι πάλι το ίδιο κενό θα αισθάνεσαι και αυτό γιατί; Γιατί πολύ απλά αυτά που ζητούσες δεν ήταν πραγματικά αυτά που ήθελες. Αυτή λοιπόν είναι η πιο βασική διαφορά της καρδιάς από το μυαλό.

Η Renalda Karina αναλύει το θέμα σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα το έχει ανάγκη.

Αναλυικά ΕΔΩ

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Από τον/την ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το νέο αθλητικό πορταλ της Λέσβου,του Βορείου Αιγαίου και όχι μόνο.Το www.athlitikometopo.gr αποτελείτε από μια ομάδα νέων παιδιών με όρεξη στην ενημέρωση και ιδίως στην αθλητική.Επίσης θα μας βρείτε σχεδόν σε όλα τα social media με λινκ μέσα στον ιστότοπο μας.
Διευθυντής:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ [Φοιτ, Φιλοσοφίας στο Παν.Πατρών].Στην ομάδα ανήκουν και οι Δημήτρης Ζουραράκης,Παναγιώτης Μουτζούρης,Ταξιάρχης Τζαννής,Ευγενία Καραΐσκου,Πάνος Αποστολόπουλος,Παναγιώτης Κάιτατζης,Μιχάλης Σουφλιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *