Κατηγορίες
Γ Εθνική

Διαδικτυακή ομιλίας ψυχολογία από την γυναικεία ΑΕ Λήμνου

Οι μέρες του lockdown δε λένε να τελειώσουν και όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό τα έχουν βρει “σκούρα”. Ειδικότερα ο ομαδικός αθλητισμός έχει πληγεί περισσότερο και ομάδες όπως το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕ Λήμνου βρίσκονται σε μια αναμονή σχετικά με την έναρξη των Πρωταθλημάτων τους. Η φυσική κατάσταση αθλητών και αθλητριών, που προετοιμάζονταν εδώ και μήνες, σταματά να βελτιώνεται, ενώ σημαντικό πλήγμα δέχεται και η ψυχολογία τους. Για αυτό το λόγο, το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕ Λήμνου και σε συνεργασία με το “Κέντρο Πρόληψης Πολιόχνη” διοργάνωσε μια διαδικτυακή ομιλία με την επιστημονικά υπεύθυνη και ψυχολόγο της ομάδας Μαρία Μαμαλίκου με θέμα τη ψυχική ενδυνάμωσή μας εν μέσω καραντίνας. Αθλήτριες και προπονητικό team συμμετείχαν στη συζήτηση αναλύωντας την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.Ευχαριστούμε τη ψυχολόγο της ομάδας Μαρία Μαμαλίκου, που για ακόμα μια φορά στάθηκε δίπλα στα κορίτσια του νησιού μας εμψυχώνοντας τες με τις χρήσιμες συμβουλές της

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Από τον/την ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το νέο αθλητικό πορταλ της Λέσβου,του Βορείου Αιγαίου και όχι μόνο.Το www.athlitikometopo.gr αποτελείτε από μια ομάδα νέων παιδιών με όρεξη στην ενημέρωση και ιδίως στην αθλητική.Επίσης θα μας βρείτε σχεδόν σε όλα τα social media με λινκ μέσα στον ιστότοπο μας.
Διευθυντής:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ [Φοιτ, Φιλοσοφίας στο Παν.Πατρών].Στην ομάδα ανήκουν και οι Δημήτρης Ζουραράκης,Παναγιώτης Μουτζούρης,Ταξιάρχης Τζαννής,Ευγενία Καραΐσκου,Πάνος Αποστολόπουλος,Παναγιώτης Κάιτατζης,Μιχάλης Σουφλιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *