23 Σεπτεμβρίου 2021

athlitikometopo.gr

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ,ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ,ΣΤΗ ΧΙΟ,ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Να πούμε καλό Πάσχα και εάν για τα τοπικά;

Ένα εμβόλιο θα καθορίσει τις ζωές.Εάν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας αυτό δε θα φανεί τον Ιανουάριο με τον εμβολιασμό στην Ελλάδα.Θα περάσει σε πολλά στάδια,πρώτου,δεύτερου ίσως και τρίτου εμβολιασμού ανά τρεις εβδομάδες όπως λένε οι ειδικοί.

Πάμε τώρα πιο ποδοσφαιρικά.Το lockdoΚώστας Σουφλιάς wn στην αρχή όταν το έθετε η κυβέρνηση πίστευε ότι θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.Όταν αυτό δε γίνεται σημαίνει ότι είναι αδύνατον να ξανά έχουμε δράση στα ερασιτεχνικά τέλος Δεκεμβρίου όπως υπήρχε σκέψη…εδώ με το ζόρι φαίνεται πως θα ανοίξει σταδιακά η εστίαση.

Σε μία χώρα…που η οργάνωση της καλύτερα να μείνει ασχολίαστη όταν δεν έχει ξεκινήσει 2 επαγγελματικές κατηγορίες που μπορεί να τηρηθεί υγειονομικό πρωτόκολλο και για αυτό όπως αποκάλυψε ο κ.Νεοφυτίδης η UEFA έδωσε επιχορηγήσεις το καλοκαίρι…τι να πεις για τοπικά.

Εδώ είναι παραμελημένοι οι χαμηλόμισθοι επαγγελματίες των μικρότερων κατηγοριών θα δουν τον ερασιτέχνη;

Ότι και να πούμε είναι λίγο στη ποδοσφαιρική,μπασκετική οργάνωση αυτής της χώρας.Τα άλλα αθλήματα δε τα αναφέρω καν γιατί είναι παραμελημένα στο μέγιστο βαθμό και μόνο στις επιτυχίες τα θυμούνται (πχ η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο σαλας ή στο χαντμπολ,ή ο Ολυμπιακός στο πόλο).

Γραφεί ο Κώστας Σουφλιάς

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1