2 Δεκεμβρίου 2021

athlitikometopo.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Κύριε Χαρδαλιά συγγνώμη αλλά η υπομονή μας εξαντλήθηκε |ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

“ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ” που θα ανοίξει πιο μετά από την εστίαση…χαρακτηριστικά ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στο σημερινό δελτίο τύπου με τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων.

Τι υπομονή να κάνουμε υπουργέ μου για ποιό πράγμα;

Πείτε καθαρά ότι όλα τελείωσαν για φέτος και αφού τα κάνατε όλα εκτός από τη μέριμνα στον αθλητισμό “των φτωχών” δείτε τι μπορεί να γίνει τώρα. Πως μπορείτε να βοηθήσετε τις χιλιάδες οικογένειες που μένουν ξεκρέμαστες.

Συγκινητική και μαχητική η προσπάθεια του Σωτήρη Τσάτσου και του Γιάννη Γκαγκαλούδη όμως δεν αρκούν όπως και σημερινή διαμαρτυρία των αθλητών στο σύνταγμα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε μεν για συζήτηση αλλά πλέον δεν υπάρχουν ημερομηνίες για επανέναρξη. Οι μόνες συζητήσεις που πραγματικά είναι αναγκαίες είναι το τι γίνεται τώρα κυρίως με την οικονομική πληγή αυτών ρων αθλητών αλλά και αθλητριών γιατί υπάρχουν και τα γυναικεία αθλήματα στην Ελλάδα,ναι υπάρχουν.

Τι θα γίνει τώρα με αθλητές που θα κάνουν πάνω από χρόνο να αγωνιστούν και να πληρωθούν κανονικά,τι θα γίνει με τους παράγοντες που έριξαν τα λεφτά τους….καλύτερα να γίνουν πιο ρεαλιστικές ανακοινώνεις.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπήρξε μέριμνα και λειτουργούν κανονικά τα περισσότερα πρωταθλήματα. Γιατί στην Ελλάδα να λειτουργούν μόνο τα πιο εμπορικά;

Γράφει ταπεινά ο Κώστας Σουφλιάς

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1