
Μπορεί ομάδα να μην έχει η Λέσβος εδώ και πολλά χρόνια στη Super League όμως το στοιχείο της δεν λείπει.
Στους παίκτες ο Γιώργος Μαρίνος ήταν άτυχος όμως σιγά σιγά μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τον Πανσερραϊκό. Δανεικός στον Αστέρα Aktor ήρθε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από την Τουρκία και έχει ξεκινήσει θετικά.
Η αναφορά μας όμως γίνεται στο Χρήστο Ψύλλο τον επόπτη από το σύνδεσμο Λέσβου που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Εχθές βρέθηκε στο ιστορικό ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και οι αποφάσεις του ήταν άψογες κάτι που έλεγχε και ο VAR. Γενικά τη φετινή σεζόν έχει βρεθεί σε αρκετά ματς και μάλιστα των μεγάλων ομάδων έχοντας πολλή καλή απόδοση. Από τα καλύτερα παιδιά όπως λένε εκεί στην περιοχή του στην Άγρα και μάλιστα σχολιάστηκε από συναδέλφους στο kalloninews.gr .
Και για να μην ξεχνάμε αφού μιλήσαμε για το Λεσβιακό στοιχείο στους πίνακες της μεγάλης κατηγορίας αλλά και της SL2 βρίσκεται και ο ρέφερι Παναγιώτης Κουκούλας ως πρώτος διαιτητής και εφέτος ως τέταρτος στη μεγάλη κατηγορία.
Μια παρένθεση…
Το Λεσβιακό ποδοσφαιρικό σε μια κρίσιμη στιγμή του έχει ανάγκη να στηρίξει τους διαιτητές ακόμα και με τα λάθη τους καθώς είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι για τη διεξαγωγή των αγώνων για το αγαπημένο άθλημα όλων των παραγόντων και των παικτών που πολλές φορές εκδίδουν τα παράπονα τους!
Και επιστρέφοντας στο θέμα μας…
Μπράβο Χρήστο!