
Για άλλη μία φορά γίναμε ρεζίλι στην Ευρώπη εκτός στο δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Από που να αρχίσεις…και από που να τελειώσεις!
Ο Ολυμπιακός στα αγωνιστικά ήταν ανώτερος και δίκαια έφτασα στο 1-1 σχετικά εύκολα κι όλας, με τον Παναθηναϊκό το παλεύει στο τέλος όμως να φεύγει ηττημένος. Παίκτης κλειδί για τους γηπεδούχους ο ξεχασμένος από το Γιώργο Μπαρτζώκα Ντόρσει και ο ασυνήθιστα εύστοχος εχθές Τόκας Γουκάπ. Στον αντίποδα Παναθηναϊκό η καλή εμφάνιση του Σλούκα και του επίσης ξεχασμένου Παπαπέτρου δεν έφταναν.
Στα εκτός αγωνιστικά όντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν μόνο ήσυχος δεν ήταν κάτι που δεν αρμόζει σε πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Και φυσικά ούτε το μπλουζάκι που φόραγε. Είναι τραγικό στο 2025 να γίνονται αυτά και να χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω των προέδρων καταγγέλουν και απίστευτα λόγια του DPG που είναι αδιανόητο στον νου να έχουν ειπωθεί.
Σχετικά με τις ατμόσφαιρες στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ δε χρειάζεται ανάλυση, βεβαίως προσβάλλονται οικογένειες, μητέρες και θείες και ακόμα χειρότερα καμία φορά και τα θεία χωρίς να γίνεται τίποτα και τι να γίνει δηλαδή;
Η τοξικότητα δε θα φύγει εύκολα και αυτό επηρεάζει και στις αγωνιστικές επιδόσεις των ομάδων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο F4 επηρέασε και αυτό. Το άγχος να μην το πάρει ο αιώνιος αντίπαλος ήταν ένα έξτρα κίνητρο και παράλληλα άγχος και για τους δύο.
Πάμε στη διαιτησία…τραγική εχθές. Όχι τόσο για τα σφυρίγματα αλλά όντως δε γίνεται να δίνεις συνολικά 8 τεχνικές ποινές σύμφωνα με την επίσημη στατιστική. Αφού βλέπεις τι γίνεται μέσα στο γήπεδο οφείλεις να χειριστείς καλύτερα την κατάσταση.
Κούρασε πια το Σλούκα. Μπαρζτώκας και Γιαννακόπουλος.