Απίστευτο και όμως ελληνικό. Οριστική αναβολή στο Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσε για τη Euroleague καθώς η πολιτική προστασία μαζί με την κυβέρνηση ανέβαλε τον αγώνα για λόγους ασφαλείας σχετικά με τη μετακίνηση του κόσμου προς το ΣΕΦ.
Δυστυχώς τα προβλήματα του ΣΕΦ είναι γνωστά και ο υφυπουργός αθλητισμού έκρινε ότι ο αγώνας πρέπει να αναβληθεί. Βέβαια η αναβολή δεν αφορά μόνο την κακή κατάσταση του ΣΕΦ αλλά για λόγους ασφαλείας και συνωστισμού του κόσμου στο Φάληρο με την κακοκαιρία Byron να έχει ήδη αρχίσει. Στο 2025 και ακόμα έχει να βελτιώσει πολλά αυτή η χώρα!
Αυτή τη στιγμή ακόμη και αύριο δεν είναι σίγουρη η διεξαγωγή του αγώνα καθώς σε αυτό πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες, στη διοργανώτρια αρχή αλλά και στη NOVA που αύριο έχει την μετάδοση της παραγωγής του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.


