Το πανελλήνιο έχει συγκινήσει με το θάρρος του και την γενναιότητα ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Κώστας Σινάνης που ανακοίνωσε στους δημότες του πως το επόμενο διάστημα θα βρεθεί στην Αθήνα για να δώσει τη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Κώστας Σινάνης είναι ένας νέος άνθρωπος 39 ετών που γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 20 χρόνια ζει στον Άγιο Ευστράτιο. Με όρεξη και μαχητικότητα για την επίλυση και μία καλύτερη ζωή στο ακριτικό νησί του Βορείου Αιγαίου. Του αρέσει να αγωνίζεται για το καλύτερο κάτι που κάνει από το 2023 ως Δήμαρχος, ενώ ακόμη είναι και πρόεδρος στην ομάδα βόλεϊ τον Αετό Λήμνου.
“Πάω να πατήσω κάτω τον καρκίνο και να γυρίσω πίσω”
Αυτά ήταν τα λόγια του στους κατοίκους του νησιού από έναν μαχητή που αγωνίζεται καθημερινά για τους συνδημότες του και πλέον σε μία άλλη πίστα και για εκείνον. Οι τοπικοί φορείς του Βορειανατολικού Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης και ο πρωθυπουργός εξέφρασαν την στήριξη τους.
Μαζί σου Δήμαρχε!

