Την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Ιγνάτη Λασκαρίδη από τον ΑΙΟ Μυτιλήνης ανακοίνωσε ο Όλυμπος Αγιάσου. Ο Λασκαρίδης είναι μόλις 17 ετών και έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μία προσθήκη για το μέλλον.
Η ανακοίνωση:
Ο ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ, μόλις 17 ετών, ντύνεται στα πράσινα και έρχεται να προσθέσει ποιότητα, ενέργεια και μέλλον κάτω από τα δοκάρια του #Ολύμπου. Προερχόμενος από τον Αίο Μυτιλήνης, αποτελεί ακόμη μία ξεκάθαρη επιλογή επένδυσης στη νέα γενιά.
Με πάθος, δουλειά και σωστή καθοδήγηση, ο Όλυμπος συνεχίζει να χτίζει το αύριο του σήμερα.Ιγνάτιε, σου ευχόμαστε υγεία, συνεχή εξέλιξη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του Ολύμπου. Είμαστε σίγουροι πως με το ταλέντο σου, δουλειά και πάθος θα έχεις ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι μαζί μας.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας


