Μετά από τρία χρόνια επιστροφή στα γήπεδα για τον έμπειρο αμυντικό Τόλη Αντώναρο που με τις εμπειρίες του θα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά στο ροστερ της Δόξας Λέσβου.
Ο Αντώναρος έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Διαγόρας Αγ. Π. και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας κάνοντας πρωταθλητισμό θα δώσει λύσεις στη Δόξα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.
Η ανακοίνωση:
Η ομάδα μας προχωρά σε μία ακόμη ουσιαστική προσθήκη, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Ο Τόλης διαθέτει παραστάσεις από ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικούς στόχους, με συμμετοχές σε σύνολα που διεκδίκησαν άνοδο και κατέκτησαν πρωταθλήματα, γεγονός που προσθέτει εμπειρία και αγωνιστική νοοτροπία στο ρόστερ μας.
Αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού αμυντικού, έρχεται να προσφέρει σταθερότητα, καθαρό μυαλό και συνέπεια, στοιχεία απαραίτητα για τις απαιτήσεις της ομάδας μας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

11

