Ο Διαγόρας είναι ο άτυπος κυπελλούχος στη Λέσβο και ο δεύτερος φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής επικράτησε 4-1 της Γέρας στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης που είχε αρκετό κόσμο. Οι νταμπλούχοι πλέον Λέσβου θα αντιμετωπίσουν στη Λήμνο τον Ηρακλή Ατσικής στις αρχές Μαίου για τον τελικό νικητή της διοργάνωσης.
Στα του παιχνιδιού, ο Διαγόρας βρέθηκε να προηγείται νωρίς στο σκορ 2-0 μόλις στο 20′ με τέρματα των Παράσχου Πρωτούλη και Άγγελου Καραγιάννη. Η Αναγέννηση Γέρας ξανά μπήκε στο ματς μειώνοντας σε 1-2 με αυτογκολ του Καλαφάτη. Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας σφράγισε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό με άλλα δύο γκολ από Ντέντια και Σεφουλάι.
Έτσι η ομάδα του Γιώργου Μανούσου θα βρεθεί δύο φορές στη Λήμνο για τους στόχους του πρωταθλήματος (διπλοί αγώνες με Κεραυνό) και του κυπέλλου Λέσβου. Από την άλλη η Αναγέννηση Γέρας έκλεισε μία χρονιά που βρέθηκε στον τελικό του νησιού και έφερε αρκετό κόσμο στη Μυτιλήνη για να την υποστηρίξει. Προσπάθησε και πέτυχε να είναι ανταγωνιστικής σε έναν βαθμό απέναντι στην καλύτερη ομάδα της σεζόν στη Λέσβο.

