
Ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και τυπικά έμεινε μετά τον Ζερεμί Ζελέν και ο Γιώργος Μαρίνος.
Ο 25χρονος Μυτιληνιός εξτρέμ είχε αποκτηθεί πριν ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό Β, αλλά στάθηκε άτυχος με ρήξη χιαστού.
Ο Μαρίνος πρόλαβε να παίξει δυο ματς στο φινάλε της περσινής χρονιάς, ως αλλαγή στα playouts, χάνοντας ουσιαστικά όλη τη σεζόν.
Ο Γιώργος Μαρίνος είχε συμβόλαιο σε ισχύ, αλλά δεν υπολογιζόταν από τον Κριστιάνο Μπάτσι, με τα «λιοντάρια» να του προτείνουν να φύγει δανεικός, αφού πρώτα επεκτείνουν ένα χρόνο ακόμα το συμβόλαιό του.
Ο παίκτης το απέρριψε και προτίμησε να…απελευθερωθεί έγκαιρα, για να έχει δικαίωμα να βρει ομάδα ως τις 26 του μήνα, όπερ και εγένετο, αφού βρέθηκε η φόρμουλα.
Πλέον, ο Μαρίνος συζητά για το επόμενο βήμα της καριέρας του, εξετάζοντας κυρίωςκρούσεις από Super League 2 και το εξωτερικό.
Πηγη: monobala