Ο Γιάννης Αντετοκουνμπο πέραν από τις ικανότητες του στο μπάσκετ μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο ταπεινός είναι σαν άνθρωπος.
Χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο για να δει τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο. Φυσικά και αποθεώθηκε!
Ο μπασκετικός Άρης βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο του διοικητικά υπό την καθοδήγηση του Σιάο που είναι φίλος του Γιάννη Αντετοκουνμπο. Έτσι η παρουσία του Γιάννη άναψε πολλά σενάρια στη Θεσσαλονίκη και ανακάτεψαν τον Έλληνα σούπερ σταρ με τα διοικητικά όχι της ΚΑΕ Άρης αλλά της ΠΑΕ Άρης.
Για την ώρα το μέλλον του Θόδωρου Καρυπίδη στον Άρη δεν φαίνεται σίγουρο και για την επόμενη χρονιά με τον Έλληνα επιχειρηματία να ψάχνει «καλά χέρια» για να πουλήσει την ΠΑΕ. Υπάρχει ο «καπνός» για να δούμε αν θα υπάρξει και η «φωτιά» με το καλό παλικάρι όπως τραγουδούν οι φίλοι του Άρη να εμπλέκεται ουσιαστικά στον Άρη σε κάποιο άθλημα.

