Κατηγορίες
Γ Εθνική

Ευχαρίστησε περιφέρεια ο Αετός Λουτρών |ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Ευχαριστίες προς την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έστειλε ο Αετός Λουτρών για την χορήγηση αθλητικού υλικού στο σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γ.Π.Σ Λουτρών “ΑΕΤΟΣ”

Χθές,έγινε η παραλαβή,αθλητικού υλικού για το σωματείο μας,απ την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου!
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου,Κωνσταντίνο Μουτζούρη, που απ την πρώτη στιγμή ηταν κοντά μας,τον αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Κουρσουμπά,τον ειδικό σύμβουλο της Περιφέρειας Μιχάλη Ταμβακέλλη,την αρμόδια υπηρεσία που ανέλαβε το γραφειοκρατικό κομμάτι της υπόθεσης και τον υπάλληλο της Περιφέρειας, Γιωργο Χατζησταυράκη για όλες τις ενέργειες που έκανε και συνεχίζει να κάνει για την στήριξη των σωματείων του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Εμείς με τη σειρά μας,όταν με το καλό,μας ανοίξουν, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να γίνουμε οι καλύτεροι πρεσβευτές και να διαφημίσουμε το νησί μας!!!

Πάμε διακοπές,πάμε Βόρειο Αιγαίο,πάμε Λέσβος!!!

Πάμε Λουτρά,Σκάλα Λουτρών, Κουντουρουδιά, Χαραμίδα,Αγ.Ερμογένη!!!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Από τον/την ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το νέο αθλητικό πορταλ της Λέσβου,του Βορείου Αιγαίου και όχι μόνο.Το www.athlitikometopo.gr αποτελείτε από μια ομάδα νέων παιδιών με όρεξη στην ενημέρωση και ιδίως στην αθλητική.Επίσης θα μας βρείτε σχεδόν σε όλα τα social media με λινκ μέσα στον ιστότοπο μας.
Διευθυντής:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ [Φοιτ, Φιλοσοφίας στο Παν.Πατρών].Στην ομάδα ανήκουν και οι Δημήτρης Ζουραράκης,Παναγιώτης Μουτζούρης,Ταξιάρχης Τζαννής,Ευγενία Καραΐσκου,Πάνος Αποστολόπουλος,Παναγιώτης Κάιτατζης,Μιχάλης Σουφλιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *