ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.ahlitikometopo.gr

Δύο πρώτοι σκόρερ της Superleague μαζί (pic).|ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δύο πρώτοι σκόρερ σε βίλα πολυτελείας. Μπλάνκο(2008,2009) και Μπαράλες(2015) στη Βούλα περνάνε το ρεπό τους!

Σε πολυτελέστατη βίλα της Βούλας περνούν το τριήμερο οι Λατίνοι της Τρίπολης. Ο Ζορό του Παναρκαδικού, Ισμαέλ Μπλάνκο, συναντήθηκε με τον αρχισκόρερ του Αστέρα, Χερόνιμο Μπαράλες, αλλά και με τους Ντρούπι Γκόμεζ και Φεντερίκο Αλβάρεζ, με τους τέσσερις Αργεντινούς να φωτογραφίζονται μπροστά από την πισίνα της κατοικίας.

Αυτό που συνδέει τον Μπλάνκο με τον Μπαράλες, εκτός φυσικά από την πόλη στην οποία αμφότεροι αγωνίζονται, είναι το γεγονός ότι έχουν αναδειχθεί και οι δύο πρώτοι σκόρερ της Σουπερλίγκ. Θα λέγαμε πως αυτή ήταν μια συνάντηση του δασκάλου με τον μαθητή!

Σίγουρα κάποιοι θα αναρωτηθείτε τί δουλειά έχει ο Μπλάνκο με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα από τη στιγμή που στην Αρκαδική πρωτεύουσα υπάρχει ένας άτυπος ανταγωνισμός ανάμεσα στον ιστορικό Παναρκαδικό και στον πλέον καταξιωμένο Αστέρα. Η αλήθεια είναι πως ο Μπλάνκο από τις πρώτες μέρες διαμονής του στην πόλη φρόντισε να μάθει τα τηλέφωνα όλων των Ισπανόφωνων (και όχι μόνο) παικτών των Κιτρινομπλέ, ενώ πια 8 μήνες μετά την άφιξη του στην Πελοπόννησο, έχει «χτίσει» φιλίες με πολλούς ομοεθνείς του

Πάνος Αποστολόπουλος

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry