2 Δεκεμβρίου 2021

athlitikometopo.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η απόλυτη απαξίωση 2.500 άνθρωπων κ.Υπουργέ|ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Γράφει ο Κώστας Σουφλιάς…

Στην Κυβέρνηση εδώ και 3 ημέρες για να μην πούμε 10 παίζουνε με την υπομονή μας.

Αφού την πέμπτη ακυρώθηκαν όλες οι κατηγορίες που ειχαν αρχίσει προπονήσεις αλλά και αγώνες (πχ Α1 πόλο) τα ξημερώματα του Σαββάτου δόθηκε ξανά το “ΟΚ” με κοινή υπουργική απόφαση καθώς οι ειδικοί έκαναν λέει λάθος σε ορισμένα ζητήματα αναφορικά με τα κρούσματα σε ομάδες βόλεϊ.

Σήμερα το πρωί από αλλά αυτά τα πρωταθλήματα αποφασίστηκε να μείνει έξω η Γ εθνική,η ερασιτεχνική και καλά αυτή κατηγορία που ξαφνικά πριν 10 ημέρες ανακοινώθηκε η επανέναρξη της,συστάθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο κάνοντας μεγάλη προσπάθεια οι ομάδες σε συνεργασία με Δήμους και Περιφέρειες ενώ είπαν το “Ναι” στη σέντρα 128 ομάδες από τις 136 του συνόλου.

Και ξαφνικά όλα αυτά τουλάχιστον για 9 ημέρες στην παύση. Τόση προσπάθεια,τόσες κινήσεις,οικονομική λύση στο πολυέξοδο υγειονομικό πρωτόκολλο των rapid test για το τίποτα. Άλλα θέλει η ΕΠΟ που θέλει σέντρα στις 28 Μαρτίου,η ΕΠΟ που λογικά θα έχει εκλογές μία μέρα νωρίτερα στις 27,αλλά ο υφυπουργός άλλα λένε οι λοιμωξιολόγοι. Πάντως το μέτρο πλέον είναι οριζόντιο σε όλη την Ελλάδα.

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή,η απόλυτη απαξίωση 2000 αθλητών,εκατοντάδων παραγόντων και προπονητών.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry