2 Δεκεμβρίου 2021

athlitikometopo.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ για ΝΔ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ του Ζαγοράκη.

Ο προέδρος της ΕΠΣ Λέσβου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν υποψήφιος για τη θέση του προέδρου (υποψηφιότητα αλλά λόγω του ορίου ηλικίας των 70 ετών) μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και αναφέρθηκε στις άδειες ΠΡΟ-ΠΟ που έχει, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.
Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το Ρέθεμνος news, υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004 έχει τρεις άδειες ΠΡΟ-ΠΟ κάτι που απαγορεύεται από το νόμο όσο αφορά από το καταστατικό της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Οι αντικαταστατικές και αντιδημοκρατικές διαδικασίες που εδώ και έξι μήνες συμβαίνουν δημιουργούν απογοήτευση. Η ΕΠΟ οδηγείται από ορισμένους σε διάλυση. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πέρα από τα ψευτοκλάματα (…)Η πολιτεία με ρατσιστικές νοοτροπίες και σκαιές διαδικασίες έρχεται να επιβάλει πράγματα με το έτσι θέλω. Οδηγούν τον Ζαγοράκη σε απαξίωση βάζοντάς τον σ’ ένα αισχρό παιχνίδι.Δεν ξέρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού ότι ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος επειδή έχει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ;O νόμος δε λέει τίποτα (σ.σ. για το κώλυμα), το έσβησε ο Αυγενάκης. Δεν προέβλεψε το καταστατικό της ΕΠΟ. Το ότι δεν το προβλέπει ο νόμος δε σημαίνει ότι δεν ισχύει το καταστατικό.Ντρέπομαι για την κυβέρνηση που υποστηρίζω. Κάποιοι άνθρωποι οδηγούν τη Νέα Δημοκρατία σε απαξίωση.Δε μ’ ενδιαφέρει που δεν είμαι υποψήφιος. Αυτό (σ.σ. που γίνεται με τον Ζαγοράκη) δείχνει την ασχετοσύνη που έχουν για το ποδόσφαιρο αυτοί που που θέλουν να το σώσουν.Μήπως κάποιοι θέλουν διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ; Εγώ αυτό νομίζω…

ΠΗΓΗ:Rethemnosnews

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1