2 Δεκεμβρίου 2021

athlitikometopo.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πέτυχε ή απέτυχε το σχέδιο της κυβέρνησης για τις εκλογές της ΕΠΟ;

Ναι έγιναν αυτή τη φορά οι εκλογές στην ΕΠΟ!

Πριν από 3 εβδομάδες είχαμε μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο τον Σταύρο Ψαρόπουλο. Τελικά σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου έχουμε πρόεδρο της ΕΠΟ το Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αφού κάποιοι καθυστέρησαν τις εκλογές ώστε πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου να έχει θέμα ηλικίας και ακούμε είχαμε ιστορίες με Καρδίτσες…και σωματεία…και..και τελικά δεύτερος υποψήφιος κατεβαίνε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας.

Ο κ.Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητα λίγο πριν ανοίξουν οι ψηφιακές κάλπες. Τελικά πανηγυρικά πρόεδρος της Ομοσπονδίας εκλέχθηκε ο αρχηγός της εθνικής το 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης με 66 από τους 69 δυνατούς σταυρούς.

Σίγουρα ο “Ζαγόρ” είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει και μπορεί να προσφέρει πολλά. Όμως η προσπάθεια της κυβέρνησης δεν μπορούμε να πούμε πως απέδωσε 100%.

Είναι ντροπή για τη χώρα μία προσωπικότητα όπως ο Άγγελος Χαριστέας να παίρνει μόνο 14 ψήφους,ένας άνθρωπος που έχει χαρίσει τοσα και τοσα στην εθνική ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως Αντιπεριφερειάρχης. Το ίδιο και ο Παντελής ο Καφές με 13 ψήφους.

Τέλος πάντων καλή επιτυχία ας ευχηθούμε στο Θοδωρή Ζαγοράκη και στους ανθρώπους που θα έχει δίπλα του καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει πράγματα και να πάει μπροστά.


📝 Κώστας Σουφλιάς

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry