2 Δεκεμβρίου 2021

athlitikometopo.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Στο γήπεδο του Παπάδου η πρώτη περιοδεία του νεοσύστατου ΝΠΔΔ.|ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης βρέθηκε χθες στα χωριά της Γέρας. Μεταξύ των επισκέψεων του ήταν αυτή στο Δημοτικό γήπεδο του Παπάδου. Μαζί του ο νέος πρόεδρος του Νομικού προσώπου Αθλητισμού κ.Δημήτρης Βαρβαγιάννης,ο αντιπρόεδρος και αντιδήμαρχος Γέρας Παράσχος Μανούσος αλλά και ο πρόεδρος του χωριού Στρατής Καμάτσος.

Για το γήπεδο του Παπάδου έδρα της Αναγέννησης,του Αρίωνα Παλαιοκήπου αλλά και της Ακαδημίας RUSH στην οποία πρωτοστατεί ο Αιολικός και η Αναγέννηση συζητήθηκαν αρκετά πράγματα μεταξύ άλλων και η πιθανή δημιουργία μεγαλύτερων κερκίδων.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε όλους τους αθλητικούς χώρους ώστε να βγει μία ιεράρχηση σχετικά με τις ανάγκες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το γήπεδο Παπάδου επισκέφθηκε την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον νέο πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού του δήμου Μυτιλήνης, Δημήτρη Βαρβαγιάννη. Στη διάρκεια της επίσκεψης οι δύο άνδρες είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της κοινότητας για τα ζητήματα που αφορούν στην επίλυση των προβλημάτων, αλλά και στην προοπτική ανάπτυξης των εγκαταστάσεων. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η ρίψη καουτσούκ, η τοποθέτηση – εγκατάσταση κερκίδας και η επιδιόρθωση των προβολέων του γηπέδου.
Η επίσκεψη στο γήπεδο Παπάδου είναι η πρώτη από σειρά επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού του δήμου Μυτιλήνης, σε όλους τους αθλητικούς χώρους, στη διάρκεια των οποίων θα έχει τη δυνατότητα μιας πλήρους και ουσιαστικής ενημέρωσης, τόσο για τα προβλήματα που υπάρχουν όσο και για τις προοπτικές επίλυσής τους.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry