ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.ahlitikometopo.gr

Χ.Τσατσαρώνης:Εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια.|ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Ο προπονητής της Μικρασιατικής Χίου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αιολικό τόνισε πως μένει μία πικρία για το γκολ στις καθυστερήσεις όμως η ομάδα του πρέπει να σηκώσει κεφάλι. Θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια ενώ αναφερόμενος στον Αιολικό μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά:

Είμαι ευχαριστημένος για αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο,να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Πονάει το γκολ που φάγαμε στις καθυστερήσεις όμως πρέπει να το διαχειριστούμε και να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω.

Η κούραση έπαιξε ρόλο στο ματς οι εναλλακτικές λύσεις είναι περισσότερες στον Αιολικό,σε εμάς έχουν φύγει 8-9 παιδιά οι 6 ήταν βασικοί με τον Καραβά. Πήραμε κάποια παιδιά να μας βοηθήσουν από το τοπικό της Χίου και μέσα σε 22 μέρες έχουμε κάνει 21 προπονήσεις. Δεν έχουμε κάνει ούτε ένα φιλικό.

Εμείς στην ουσία δε θέλαμε την επανέναρξη καθώς με το σκεπτικό ότι είμαστε μία ομάδα που δεν αμείβεται κανένας ποδοσφαιριστής,ο πρόεδρος και το συμβούλιο είναι παλιοί παίκτες της ομάδας, ο πρόεδρος άλλωστε μέχρι πέρυσι ήταν και ποδοσφαιριστής της ομάδας. Δε έχουμε έσοδα από τίποτα. Ο κόσμος της Χίου διψάει για ποδόσφαιρο γιατί είχε χρόνια να υπάρξει ομάδα σε εθνική κατηγορία. Πιστεύω το Σεπτέμβριο θα ήταν πολύ πιο ομαλά το πρωτάθλημα τώρα αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε αξιοπρεπείς σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα αν γίνεται το κάτι παραπάνω θα το επιδιώξουμε.

Εγω εύχομαι καλή επιτυχία στον Αιολικό. Δεν πρέπει να αγχώνεται η ομάδα από τα ΜΜΕ και τον τύπο και από τον κόσμο.Εχει ένα γήπεδο στολίδι και διάφορες άλλες πολυτέλειες που εμείς δεν έχουμε.Υπάρχουν προϋποθέσεις και έχει πολλές πιθανότητες αν κάνει το 7Χ7 να πετύχει το στόχο της. Αν είχε και τον κόσμο του μέσα στο γήπεδο θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο για τις άλλες ομάδες. Μακάρι να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Εγω έμεινα στην ομάδα λόγο της Φιλοσοφίας της. Οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες δεν πληρώνονται αγαπάνε 100% την ομάδα όπως και οι διοικούντες και δίνουν και τη ψυχή τους. Στόχος μας μία αξιοπρεπείς πορεία θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
2