ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.ahlitikometopo.gr

Σε ομάδα έκπληξη ο Κώστας Κατσουράνης.|ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχουν οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, με τον Κώστα Κατσουράνη, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεπτομέρειες απομένουν ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο Κώστας Κατσουράνης να πιάσει δουλειά στη βολιώτικη ΠΑΕ.

Εφόσον το έντονο φλερτ καταλήξει σε γάμο, η Νίκη Βόλου δυναμώνει σε μεγάλο ποσοστό σ’ έναν τομέα που έδειχνε να είχε πολλές ..αδυναμίες. Ο Κώστας Κατσουράνης, εκτός των αδιαμφισβήτητων ποδοσφαιρικών του γνώσεων, θα συνεισφέρει τα μέγιστα και στον τομέα της οργάνωσης. Στόχος είναι το οργανωτικό επίπεδο της ομάδας να φτάσει αυτό κορυφαίων ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Ο πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το Euro 2004, θα πάρει τα «κλειδιά» του αγωνιστικού τμήματος και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της ομάδας με τη διοίκηση.

ΠΗΓΗ:goalpost.gr

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry