ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.ahlitikometopo.gr

Έρχεται στη Λέσβο η ταινία της Ντενίση. Ψάχνουν κομπάρσους

Αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας της Μίμης Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη” που θα γίνει στη Μυτιλήνη,γενικά στη Λέσβο,στη Χίο,στην Αθήνα και στο Πειραιά. Η παραγωγή έχει συγκεντρώσει ένα ποσό που αγγίζει τα 4.500.000 καθώς η παραλία του Φαλήρου αναμένεται να μετατραπεί σε Σμύρνη. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια φαίνεται πως θα είναι και το κράτος καθώς η ταινία θα αγγίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων με τα διάφορα ιστορικά γεγονότα.

Στη σειρά θα συμμετάσχουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως συμμετέχουν οι: Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος,Γρηγόρης Βαλτινός,Ταμίλλα Κουλίεβα, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Χρήστος Στέργιογλου κ.α. ενώ σε ειδικούς ρόλους θα εμφανιστούν διεθνείς σταρ όπως οι: Vanessa Redgrave, Susan Hampshire και ο Rupert Graves και φυσικά η Μιμή Ντενίση.

Στη σειρά ψάχνουν κομπάρσους για τα γυρίσματα που θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο για να δηλώσεις συμμετοχή θα πρέπει να είσαι από 8 έως 80 ετών στέλνοντας τα στοιχεία σου με 2 φωτογραφίες (κοντινή,μακρινή) στο smyrnicasting@gmail.com .

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry