ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.ahlitikometopo.gr

Να δώσουμε στον Πετρούνια την επιβράβευση και την προσοχή που αξίζει.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήμερα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για 5η φορά! στην καριέρα του.

Ο Έλληνας αθλητής δίκαια αποκαλείται ο άρχοντας των κρίκων καθώς από τις μεγάλες διοργανώσεις μετράει εκτός από τα 5 Ευρωπαϊκά Χρύσα,3 παγκόσμια και ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2016.

Με λίγα λόγια τα έχει σαρώσει όλα. Και μη ξεχνάμε προέρχεται και από σοβαρό τραυματισμό.

Και γιατί στην Ελλάδα ο Πετρούνιας να μην είναι από τα πρώτα θέματα της αθλητικής δραστηριότητας;

Δυστυχώς είναι γεγονός πως σαν χώρα καταστρέφουμε συνεχώς τον αθλητισμό και με τους τρόπους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και με τις υποδομές. Ειδικά σε τοπικά επίπεδα.

Ο Πετρούνιας των κρίκων είναι όμως πολύ δευτερεύον για εμάς;

Ο Λευτέρης αξίζει να είναι συχνότερα στην επικαιρότητα όπως άλλωστε είναι ο Γιάννης Αντετοκουνμπο,ο Στέφανος Τσιτσιπάς,καθώς είναι ο βασιλιάς στο άθλημα του παγκοσμίως.

Όπως γράφουμε για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη όταν κάνει τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο ή για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ παλαιότερα έτσι πρέπει για όλα τα αθλήματα. Αυτό το πρόβλημα φυσικά αφορά άμεσα και τα ΜΜΕ.

Επίσης σήμερα η ΑΕΚ στο χάντμπολ προκρίθηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (3η κατά σειρά). Κι αυτό φυσικά είναι μια επιτυχία. Καλό θα ήταν και το χάντμπολ να μην έρχεται στο προσκήνιο μόνο όταν έρχονται οι επιτυχίες όπως άλλωστε γίνεται και στο πόλο λόγω Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry