ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.ahlitikometopo.gr

Κάμπερ:Δεν υπάρχει πέναλτι,θα χαμογελάσουμε στο τέλος. |ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Σε δηλώσεις προχώρησε ο τερματοφύλακας του Αετού Λουτρών Στρατής Κάμπερ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιολικό.

Αναλυτικά:

Στο πρώτο ημίχρονο κοιμηθήκαμε λίγο αλλά και πάλι είμασταν σωστά στον αγωνιστικό χώρο. Η ήττα ήταν καθοριστική στο πέναλτι γιατί νομίζω δεν υπάρχει παράβαση. Ο Δημήτρης ο Μπουρούς μου βρίσκει το πόδι,μάλιστα έχω και σημάδι και ο διαιτητής δίνει πέναλτι.

Το 1-0 θα ήταν ρευστό να το παλέψουμε μέχρι τέλους…εντάξει όλα τα παιχνίδια θα τα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ακούσαμε όλες τις οδηγίες του προπονητή μας μειώσαμε και είχαμε άλλη μια ευκαιρία στο τέλος (του Χρυσάφη)και ίσως να γινόταν το 2-2…για εμένα όμως ηταν καθοριστικό το πέναλτι δεν υπάρχει παράβαση όπως είπα και πριν.

Πάμε να κερδίσουμε τον Ακράτητο είναι ματς κατηγορίας…και θα δούμε μετά ξεχωριστά ένα ενα τα παιχνίδια. Χωρίς άγχος προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω στο τέλος θα χαμογελάσουμε.

Η απειρία μας στην κατηγορία παίζει ρόλο που παίζουμε καλά αλλά δεν κερδίζουμε όνως μέχρι το 90′ παλεύουμε πάντα να κερδίζουμε. Δεν το έχουμε καταφέρει πιστεύω όμως στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Όλες οι ομάδες είναι κοντά θα κριθεί η παραμονή στις λεπτομέρειες.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry