ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

www.ahlitikometopo.gr

Γ εθνική:Τσίμα Τσίμα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Από τους πιο συναρπαστικούς ομίλους εξελίσσεται ο 8ος όμιλο της Γ εθνικής.

Σίγουρα όμως αυτό με τα παιχνίδια λιγότερα κάποιων ομάδων πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται ο Πανελευσινιακός με 6 βαθμούς να έχει τρία παιχνίδια λιγότερα και είναι στη 10η θέση και ξαφνικά με ένα 3/3 να βρεθεί στην κορυφή. Το ίδιο και η Βάρη που έχει τους ίδιους στόχους με τον Αιολικό,τον Αίαντα και την Ελευσίνα. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα του Αιολικού δείχνει πως η πρωτιά μπορεί να είναι και στα χέρια του…ίσως και με τη βοήθεια του Αετού την τελευταία αγωνιστική που θα θέλει και αυτός φυσικά τη νίκη με τη Βάρη.

Στα αγωνιστικά και τα προγράμματα:

Ο Αιολικός θα μπορούσε να καθαρίσει πολύ νωρίτερα το παιχνίδι καθώς ο Αετός άργησε να ξυπνήσει επιθετικά. Η νίκη ωστόσο ήρθε και με 10 παίκτες στο τέλος. Η επανεμφάνιση των Σρεσκοβιτς και Βουκομανοβιτς βοήθησε όμως φάνηκε πως δεν ήταν στο 100%. Ο Βουκομανοβιτς πάντως έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Για τον Σρεσκοβιτς που τον είχαμε ήδη και το φθινόπωρο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την ποιότητα. Με δεδομένο το πρόγραμμα του που είναι αρκετά βατό για το 4/4 ο Αιολικός καλείται να κάνει μια καλή εμφάνιση και μία άνετη νίκη κόντρα στον αδιάφορο Πυθαγόρα που δεν ελπίζει σε κάτι. Ποτέ δε ξέρεις και πρέπει να προσέξει μην την πατήσει όπως ο Αετός. Από εκεί και πέρα δύσκολα ή εύκολα πρέπει να πάρει τον Καραβά στον Ταρλά και μετά να παίξει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του τα τελευταία χρόνια με τη Σαλαμίνα πάλι στη Μυτιλήνη. Αν καταφέρει να πάρει τη νίκη το ίδιο κρίσιμο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μέσα στον τελευταία ανεβασμένο Ακράτητο.

Ο Αετός από την άλλη άργησε να ξυπνήσει την Κυριακή. Μετά την αποβολή του Γιουκαρή ήταν καλύτερος και λίγο έλειψε να βάλει και το γκολ για το 2-2 στο τέλος. Τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα και το ματς με τον Ακράτητο πρέπει να παρθεί οπωσδήποτε. Μετά θα έχει τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τη Θύελλα Ραφήνας και τον Πανελευσινιακό που πρέπει να κοιτάξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί βαθμολογικά. Τελευταίο παιχνίδι στα Λουτρά με τον Αστέρα Βάρης που λογικά θα πρέπει να το πάρει καθώς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όλα δείχνουν πως θα κρίνεται η παραμονή. Πέρα από αυτό,εάν ο Αιολικός κάνει το καθήκον του μια νίκη του Αετού μπορεί και να χαρίσει την πρωτιά και τα μπαράζ στην ομάδα της Μυτιλήνης. Πάντως στον Αετό πιστεύουν ότι η ομάδα θα χρειαστεί γύρω στους 14 (έχει 7)βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry